Професионалната диагностика не е просто да имаш компютър с кабел за свързване с автомобила. На пазара се предлагат разни решения за бързо закачане на колата и триене на грешки. Ползвайки такава техника и малко форсиране на двигателя не е достатъчно. Това е само едно бързо „зачистване на грешките” и ние НЕ го предлагаме.  Диагностиката при нас е различна!
диагностика автомобили и джипове

 

За да сме убедени в състоянието на автомобила и неговите системи, преди чип тунинг всеки автомобил преминава пълна „динамична диагностика”, която често трае дори повече от час.

Освен стандартните параметри на обследване, при нас се анализират данните в реално време и в движение на автомобила – следи се впръскването на гориво, въздушен поток, горивна смес, работни температури, натоварване  пр. Операцията се повтаря и след смяната на софтуера на автомобила. Така се уверяваме, че имате пълно решение, което е с високо качество и ще се радвате на реални резултати.

Независимо от вида софтуер – стандарт, Еко или агресивен, всеки автомобил получава професионално и ангажирано отношение. Не случайно работим единствено с предварително записване – когато уговорим ден и час, нашите диагностици и екип, който ще работи по колата ще Ви чакат ще отделят необходимото внимание към всеки детайл. Не предлагаме бързи и експресни решения – всяка кола е различна и се нуждае от индивидуален подход. Затова винаги се обаждайте за записване преди посещение.

Този вид наистина професионална диагностика се предлага само и единствено в пакет със софтуер, но не и самостоятелно!