Предлагаме множество софтуерни услуги, с които могат да бъдат изключвани редица модули и системи, и автомобилът да се движи безпроблемно. Предлагаме гарантирани решения за електроника BOSCH (Не предлагаме решения за Delphi, Valeo, Sagem, Delco и пр.) – моля не се обаждайте със запитвания за автомобили с тези компютри. Ако не знаете модела на компютъра, консултирайте се преди това с Вашия механик.

  • Изключване на грешки ламбда сонди.
  • Изключване на грешки за филтри за твърди частици
  • Изключване на всякакви грешки за електроника BOSCH – по Ваш избор ако искате определена грешка да не се показва на таблото и на диагностика, ние го предлагаме.
  • Изключване на пеперудки.
  • Изключване на всякакви други системи.
  • Много други.

Съвременните автомобили са повече от съвкупност от агрегати. Те са деликатна комбинация от сложни механични системи, управлявани от компютърни модули. Най-важният е този, който е отговорен за управлението на процесите в двигателя. С него се управляват всички процеси от стартирането до осигуряването на оптимална работа във всички режими. Необходимо е да се осигури баланс между мощност, икономия на гориво и спазване на екологични норми.

За тази цел автомобилните компютри, които са отговорни за управлението на мотора (ECU), стават все по-сложни и сложни. Те успяват успешно да управляват стотици процеси и когато нещо не е наред да регистрират събитието и да вземат съответните мерки. На разговорен език казваме „да запишат грешка“. Пи Ваше желание грешката може да бъде изключена и да не свети.

Предлаганите услуги се извършват с необходимия професионализъм. За запитвания ползвайте формата на за контакти за съответния автомобил. Ще получите отговор в рамките на 24 часа.